Ενεργούμε για το αύριο... σωστά.

Responsive image

έλεγχος

σχεδιασμός

υλικά

εγκατάσταση

συντήρηση

Ενας απλός τρόπος για να επιλέξετε την σωστή λύση διαχείρισης ενέργειας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η ENERGY ALLIANCE έχει δημιουργηθεί με απώτερο σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων οικιστικής, εμπορικής καθώς και βιομηχανικής χρήσης. Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πλέον επιτακτική σε όλα τα κτίρια εν όψη του ψηλού κόστους ενέργειας, της οικολογικής καταστροφής καθώς και της ποιότητας διαβίωσης εντός των κτιρίων. Σαν ενεργειακοί εργολάβοι αναλαμβάνουμε την ετοιμασία ολοκληρωμένων προτάσεων ενεργειακής αναβάθμισης καθώς και υλοποίησης των στοχεύοντας την μετατροπή υφιστάμενων κτιρίων ενεργειακά φτωχών σε κτίρια σχεδόν μηδενικής καθώς και θετικής ενέργειας.

Με σύμμαχους πέντε κυπριακές εταιρείες, πρωτοπόρες στις τεχνολογίες που συμβάλουν στην κατασκευή κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, η ENERGY ALLIANCE ενώνει δυνάμεις και παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από τις οποίες διασφαλίζονται οι συνθήκες άνετης διαβίωσης και αειφορίας στα κτίρια. Η πολύχρονη εμπειρία και η διαπιστευμένη τεχνογνωσία των μελών της, καθώς και τα διεθνούς κύρους υλικά και εξοπλισμό που εκπροσωπούν, είναι η εγγύηση για την ποιότητα και την ορθότητα των λύσεων που προσφέρονται μέσα από την ENERGY ALLIANCE.

Με όραμα τη μείωση της ενεργειακής φτώχειας μέσω της ενεργειακής βελτίωσης των κτιριακών δομών θέλουμε να τοποθετήσουμε το δικό μας λιθαράκι στο οικοδόμημα που ονομάζεται αειφόρος ανάπτυξης. Συμμαχούμε σήμερα και Ενεργούμε για το αύριο…σωστά.


Καθοδηγούμενοι από το όραμα του Ομίλου Εταιριών ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ιδρύσαμε το 2007 την K-ENERGY by Karantonis. Το νέο μέλος του Ομίλου δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει την εξοικονόμηση ενέργειας και την εκμετάλλευση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η διαπιστευμένη 30χρονη εμπειρία μας στο χώρο, η άριστη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία του εργατικού μας δυναμικού καθώς και ο στόχος μας να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέροντάς του βιώσιμες υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, καθιστούν τον Όμιλο Εταιρειών Καραντώνης πρωτοπόρο στον τομέα της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Απώτερος σκοπός μας είναι η εκπλήρωση του οράματός μας για παροχή ...Ενέργειας σε Αρμονία με τη Φύση!


Η Εταιρεία Η GEVO LTD ιδρύθηκε το 1963 με κύριες δραστηριότητες την πώληση ειδών υγιεινής, και δομικών υλικών. Σύντομα αναρριχήθηκε για να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις στους τομείς δραστηριοτήτων της με πολύ γνωστές αντιπροσωπείες και τεράστια γκάμα προϊόντων ψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Την σύγχρονη εικόνα της εταιρείας τονίζουν οι μεγάλοι και άνετοι εκθεσιακοί χώροι σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο - στελεχωμένοι από πρόθυμο, φιλικό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό - όπου εκτίθενται τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα

Όραμα μας Να προσφέρουμε συνεχώς αποτελεσματικές και σύγχρονες λύσεις στον οικοδομικό και κατασκευαστικό τομέα με στόχο την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των πελατών μας.

Αποστολή μας Η διάθεση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών στην καλύτερη σχέση ποιότητας και αξίας σε λεφτά σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών ανώτερου επιπέδου.


Η Rabel Systems, με έδρα την Κύπρο, προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από υψηλών επιδόσεων συστήματα αλουμινίου για παθητικά / μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας κτήρια. Οι προσφερόμενες λύσεις ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερα ψηλή θερμομόνωση, αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς και την δυνατότητα υλοποίησης μεγάλων ανοιγμάτων δίνοντας πληθώρα από επιλογές.

Η πρώτη δραστηριότητα της Rabel είχε έναρξη το 1968 υπό την μορφή κατασκευαστικής εταιρίας μηχανισμών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα, υαλοπετάσματα και συστήματα σκίασης. Από το 1993 η Rabel επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου παρέχοντας λύσεις σε επίπεδο μηχανισμού και προφίλ. Τα συστήματα της Rabel έχουν υιοθετηθεί από πάρα πολλές εταιρίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ινδία και διατίθενται κάτω από διάφορες εμπορικές επωνυμίες.

Το 2011 η Rabel έχει προχωρήσει στην δημιουργία μίας συλλογής από συστήματα αλουμινίου Super Thermal τα οποία διατίθενται στην αγορά κάτω από την εμπορική επωνυμία Rabel Systems. Τα εν λόγο συστήματα ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδώσεις στην θερμομόνωση, καθιστώντας τα κατάλληλα για παθητικά / μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας κτήρια.


Η PGS Lighting Electrical δραστηριοποιείται στους τομείς του λαμπτήρα, του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, των συστημάτων αυτοματισμών και των φωτιστικών για πάνω από 30 χρόνια. Με την πλειοψηφία των προϊόντων να είναι δικής της εισαγωγής, κυρίως από ευρωπαϊκά εργοστάσια, η εταιρεία έχει καταφέρει να διατηρήσει την αξιοπιστία της όσον αφορά την ποιότητα και τη μοναδικότητα στα προϊόντα που διαθέτει προς τον καταναλωτή.

Σκοπός της PGS Lighting Electrical είναι να βελτιώνεται καθημερινά, να εξελίσσεται με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την προστασία του περιβάλλοντος. Δέσμευση της εταιρείας, από το ξεκίνημα της, είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές, η συνεχής ανάπτυξη αλλά και η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες της μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Σήμερα η PGS Lighting Electrical βρίσκεται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου διαθέτοντας δίκτυο 11 καταστημάτων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτιστικών. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με πείρα και τεχνογνωσία στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, είναι σε θέση να βοηθήσει τον καταναλωτή στην επιλογή του σωστού φωτισμού.


Η EnergyIntel Services Ltd, ιδρύθηκε το 2006, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών σε επαγγελματίες και ιδιώτες στους τομείς παραγωγής, διαχείρησης και ελέγχου της ενέργειας. Αρχίζοντας τις δραστηριότητές της στον τομέα των συστημάτων Ηλιακής Θέρμανσης και Ηλιακής Ψύξης, επεκτάθηκε στις Αντλίες Θερμότητας και στα Φωτοβολταικά συστήματα, στα συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής ενέργειας και στα τζάκια βιοαιθανόλης.  

Η EnergyIntel Services Ltd ανήκει στο Group εταιρειών EnergyIntel συνθέτοντας πλέον μία δυναμική ομάδα συνεργαζόμενων εταιρειών με μεγάλη εμπειρία στο τομέα των εγκαταστάσεων συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ΑΠΕ και λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού θέρμανσης και ψύξης.

Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται εταιρείες αλλά και ιδιώτες που αναζητούν λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου τους, καινούργιου ή υφιστάμενου, οικιστικής ή επαγγελματικής χρήσης. 

Μετρώντας ήδη οκτώ χρόνια εμπειρίας, στη διάρκεια των οποίων έχουν ολοκληρώθει αρκετές εκατοντάδες έργα με επιβεβαιωμένα αποτελέσματα, η EnergyIntel έχει εδραιωθεί στην αγορά για τη συνέπεια και τα υψηλά επίπεδα λύσεων που παρέχει.